Βέργος: «Aφιερώνω τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη»

Newsroom
Βέργος: «Aφιερώνω τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη»

bet365

Ο Νίκος Βέργος αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον Άρη, την οποία αφιέρωσε στα θύματα στα Τέμπη.

Η Λαμία πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague (2-1) και ο Νίκος Βέργος ήταν ο άνθρωπος που έκανε το 2-0 πριν το ημίωρο.

Ο ίδιος μίλησε στην «Cosmote TV» για το τρίποντο αλλά και τη συνέχεια της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι σαν τελικός, θα μπαίνουμε να τα δίνουμε όλα. Σήμερα πήραμε μία μεγάλη νίκη, να συνεχίσουμε έτσι ταπεινοί κα να παίρνουμε ότι καλύτερο από κάθε παιχνίδι. Πέρασε καιρός χωρίς νίκη στην έδρα μας, αλλά σε κάθε ματς έτσι παίζουμε, δυνατά, σε άλλα βγαίνει, σε άλλα όχι. Σήμερα το καταφέραμε να το κρατήσουμε και ήρθε η νίκη».

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Αρχικά είχαμε αποτελεσματικότητα σε αυτές τις φάσεις, βρήκαμε χώρους στην αντεπίθεση, δεν φοβηθήκαμε μετά το 2-1. Δύσκολα ο αντίπαλος κάνει φάσεις με εμάς. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε για ένα ακόμη γκολ».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Επειδή περνάμε μία δύσκολη περίοδο, την αφιερώνω στις οικογένειες των θυμάτων από αυτή την τραγωδία (σ.σ. στα Τέμπη)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα