Τερζής: «Ανεπίτρεπτο να δίνουμε τέτοια δώρα στον αντίπαλο»

Τερζής: «Ανεπίτρεπτο να δίνουμε τέτοια δώρα στον αντίπαλο»

Newsroom
Τερζής: «Ανεπίτρεπτο να δίνουμε τέτοια δώρα στον αντίπαλο»

bet365

Ο Τόλης Τερζής χαρακτήρισε παιδαριώδη και ανεπίτρεπτα τα λάθη της ομάδας του στο πρώτο ημίωρο της ήττας από τη Λαμία το οποίο χαρακτήρισε και καταλυτικό.

Μιλώντας στα κανάλια COSMOTE ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «δεχθήκαμε δύο γκολ στη αρχή από παιδαριώδη λάθη, ανεπίτρεπτα για το επίπεδο αυτής της ομάδας. Μετά αλλάξαμε τη διάταξή μας, πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Γκρέι, Ματέο Γκαρσία και Χριστοδουλόπουλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο», είπε και ρωτήθηκε επιμέρους για το αν υπάρχει πρόβλημα στο γκολ.

«Το θέμα είναι ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε τα λάθη που κάναμε. Είναι ανεπίτρεπτο να δίνουμε τέτοια δώρα στον αντίπαλο και μετά να κυνηγάμε στο σκορ. Αλλάξαμε τη διάταξή μας αλλά δεν τα καταφέραμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα