Άρης: Με νέο πρόσωπο τον Χουάν Ιτούρμπε η 11αδα για τη Λαμία

Άρης: Με νέο πρόσωπο τον Χουάν Ιτούρμπε η 11αδα για τη Λαμία

Newsroom
Άρης: Με νέο πρόσωπο τον Χουάν Ιτούρμπε η 11αδα για τη Λαμία

bet365

Ο Τόλης Τερζής δεν προχώρησε σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Άρη για τον αγώνα (17:30) με τη Λαμία πλην της αναγκαστικής λόγω της απουσίας του Λούκας Ρουπ.

Ο Έλληνας τεχνικός επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για το σχέδιο δίχως αλλαγές για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία και προτίμησε παράλληλα τη διατήρηση του διδύμου των Μπράμπετς-Ενκουλού στο κέντρο της άμυνας παρά τη διαθεσιμότητας του Φαμπιάνο Λέισμαν. Κράτησε μάλιστα την ίδια αμυντική τετράδα με την παραμονή των Πίρσμαν (αριστερά), Οντουμπάτζο (δεξιά), στα άκρα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η απουσία του Λούκας Ρουπ άλλαξε τον ρόλο του Ματέο Γκαρσία ο οποίος θα αγωνιστεί σε θέση δεύτερου εσωτερικού μέσου, δίπλα στον Βλάντιμιρ Νταρίντα και μοναδικό «κόφτη» τον Πίτερ Ετέμπο. Αυτή η απουσία έδωσε θέση βασικού στον Χουάν Ιτούρμπε στο δεξί άκρο της επίθεσης καθώς στο αριστερό θα αγωνιστεί ο Λούις Πάλμα ενώ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι στη κορυφή της επίθεσης.

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι κάτω από τα δοκάρια στην 147η συμμετοχή του με τη φανέλα του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα