Ολυμπιακός: Με Φορτούνη 10άρι και Μασούρα-Μπιέλ στα άκρα η 11άδα με Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη 10άρι και Μασούρα-Μπιέλ στα άκρα η 11άδα με Λεβαδειακό

bet365

Χωρις μεγάλες εκπλήξεις και με τον Φορτούνη 10άρι η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό. Επιστροφή του Ανδρούτσου στο βασικό σχήμα μετά το ματς με τον Αστέρα στις 28/12.

Ο Μίτσελ προτίμησε με τον Λεβαδειακό να πάει σε σχήμα με Μπακαμπού προωθημένο, τον Φορτούνη 10άρι και τους Μασούρα-Μπιέλ στα άκρα, ενώ ο Ανδρούτσος είναι στο δεξί άκρο της άμυνας κι οι Σαμασέκου-Χουάνγκ στον άξονα. Ο Θανάσης Ανδρούτσος επιστρέφει στα αρχικά πλάνα του προπονητή του μετά το Ολυμπιακός-Αστέρας 5-0, ενώ θυμίζουμε ότι ο 25χρονος είναι αυτός που είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα στο ματς του α' γύρου.

H σύνθεση του Ολυμπιακού:

Ο Πασχαλάκης στο τέρμα και οι Ραμόν, Μπα, Ντόι, Ανδρούτσος στην άμυνα (από τα αριστερά στα δεξιά). Σαμασέσκου και Χουάνγκ είναι στον άξονα, ο Μπακαμπού είναι ο μόνος προωθημένος, ο Μασούρας αριστερά, ο Μπιέλ δεξιά κι ο Φορτούνης 10άρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα