Τερζής: «Έχει αλλάξει η ψυχολογική διάθεσή μας»

Τερζής: «Έχει αλλάξει η ψυχολογική διάθεσή μας»

Newsroom
Τερζής: «Έχει αλλάξει η ψυχολογική διάθεσή μας»

bet365

Οι διαδοχικές νίκες λειτούργησαν ευεργετικά στην ψυχολογία του Άρη κι αυτό παραδέχθηκε ο Τόλης Τερζής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (5/3) με τη Λαμία.

Ο Άρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λαμία. Σε αυτή δεν θα συμπεριληφθεί ο Λούκας Ρουπ ο οποίος θα προσπαθήσει να επανέλθει στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Τόλης Τερζής στάθηκε στον αντίκτυπο των διαδοχικών της ομάδας του λέγοντας ότι… «μας έδωσαν χρόνο να δουλέψουμε καλά, γιατί είχαμε ηρεμία. Μας βοήθησαν και βαθμολογικά, γιατί ανεβήκαμε στην πέμπτη θέση. Σίγουρα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογική μας διάθεση. Οι παίκτες είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι -και πιο καλά ακόμη».

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε επίσης ότι η Λαμία άλλαξε αρκετά στους τελευταίους αγώνες. «Εχει αλλάξει πρόσωπο. Στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει προπονητή, ο οποίος με τη σειρά του έχει αλλάξει τη διάταξη της ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι του, στο Βόλο, πήρε την ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Η Λαμία παίζει για την επιβίωσή της. Είναι λίγα τα παιχνίδια που απομένουν και θα κάνει ό,τι μπορεί να πάρει τους βαθμούς. Η Λαμία έχει μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ειδικά τη στιγμή που παίζει εντός έδρας. Κι εμείς, όμως, έχουμε το δικό μας κίνητρο για τη νίκη. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πέμπτη θέση, που τελικά οδηγεί στην Ευρώπη. Θέλουμε, λοιπόν, τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα