ΠΑΟΚ: Η απουσία του Ολιβέιρα και το δίλημμα Μπράντον ή Τζίμας

ΠΑΟΚ: Η απουσία του Ολιβέιρα και το δίλημμα Μπράντον ή Τζίμας

ΠΑΟΚ: Η απουσία του Ολιβέιρα και το δίλημμα Μπράντον ή Τζίμας

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δε θα είναι διαθέσιμος στο κυριακάτικο (5/3, 20:30) παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό και η απουσία του προκαλεί στον Ραζβάν Λουτσέσκου ένα δίλημμα: Μπράντον ή Τζίμας;

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζει να παραμένει εκτός προπονήσεων του ΠΑΟΚ και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από το οίδημα στον τετρακέφαλο.

Η διαχείριση της κατάστασης στην κορυφή της επίθεσης, απόντος του Πορτογάλου επιθετικού, βρίσκεται στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου στα αφτιά του οποίου μπορεί να έχει φτάσει η επωδός των ανυπόμονων οπαδών «βάλε μέσα τον Τζίμα εξ’ αρχής».

Το περασμένο Σάββατο στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ η επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού ήταν ο Ισπανός φορ, αν και άρρωστος όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του ματς, προφανώς διότι ο Μπράντον Τόμας ξέρει πολύ περισσότερο την τακτική της ομάδας.

Το ρεπορτάζ πριν από τη δεύτερη αναβολή του ημιτελικού με τη Λαμία «έδειχνε» πως ο Ρουμάνος τεχνικός είχε αποφασίσει να δώσει φανέλα βασικού στον Στέφανο Τζίμα. Με την αναμέτρηση του κυπέλλου να έχει οριστεί εκ νέου για την ερχόμενη Τετάρτη (8/3 -19:00), το ερωτηματικό που έχει τεθεί είναι το αν η παρουσία του 17χρονου επιθετικού στην αρχική 11άδα μετατίθεται για τον ημιτελικό με τη Λαμία, ή αν θα «γράψει» την πρώτη του παρουσία ως βασικός σε αναμέτρηση πρωταθλήματος το βράδυ της Κυριακής κόντρα στον Ιωνικό. .

Το να ξεκινήσει ή όχι ο Τζίμας δεν παίζει ρόλο, η λογική λέει πως η επιλογή του Λουτσέσκου και πάλι θα είναι ο Μπράντον Τόμας, εξάλλου όπως λένε και όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο σ' αυτές τις ηλικίες υπάρχει τεράστια διαφορά για έναν 17χρονο να ξεκινάει σ’ ένα εκτός έδρας ματς απ’ ότι μέσα στην Τούμπα.

Ο μικρός με πολύ λιγότερες προπονητικές ώρες στην πρώτη ομάδα από τον Ολιβέιρα και τον Μπράντον αυτό που οφείλει να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να υπηρετήσει πιστά το πλάνο της ομάδας στο χορτάρι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους…

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα