«Η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Μαντίγια»

«Η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Μαντίγια»

Newsroom
«Η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Μαντίγια»

bet365

Σύμφωνα με Κολομβιανό ρεπόρτερ, η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση για τον 19χρονο στόπερ της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Κέβιν Μαντίγια.

Συγκεκριμένα ο Κολομβιανός δημοσιογράφος Πίπε Σιέρα έγραψε στο twitter ότι η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση των 2,2 εκατ. δολαρίων της ΑΕΚ για το 80% των δικαιωμάτων του Μαντίγια.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως επίσης απορρίφθηκε και πρόταση της Βάσκο Ντα Γκάμα ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων για το 90% των δικαιωμάτων του 19χρονου Κολομβιανού στόπερ, προσθέτοντας πως η Τορίνο και ένας ακόμα σύλλογος από την Πορτογαλία ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Σύμφωνα με τον Κολομβιανό ρεπόρτερ, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε αξιώνει το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων για το 70% των δικαιωμάτων του Μαντίγια.

Ο Μαντίγια, ο οποίος σε λίγους μήνες γίνεται 20 ετών, είναι δεξιοπόδαρος στόπερ, μετρώντας 15 συμμετοχές με την Κ20 της Εθνικής Κολομβίας. Πρόσφατα λέγεται πως ο Ολυμπιακός «τσέκαρε» την περίπτωσή του.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα