ΟΦΗ: Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

ΟΦΗ: Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
ΟΦΗ: Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

bet365

Σε ρυθμούς... ΑΕΚ συνέχισε να κινείται ο ΟΦΗ, ο οποίος πραγματοποίησε διπλή προπόνηση την Τετάρτη (01/03).

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ συνέχισε ο ΟΦΗ με τους παίκτες να πραγματοποιούν διπλή προπόνηση.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν είχε στη διάθεσή του τους Νέιρα και Φελίπε που είναι τραυματίες αλλά ούτε και τους Τσιλιανίδη, Πασαλίδη, Τοράλ, Μπάκιτς και Περέα που έκαναν αποφόρτιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε σήμερα (1/3) η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Jon Toral, Marko Bakic και Luis Perea ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Juan Neira και Luiz Phellype να συνεχίζουν θεραπεία.

Αύριο, Πέμπτη (2/3), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (3/3), στις 10:30».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα