Ολυμπιακός: «Μάτια» από Ιταλία, Ολλανδία και Σκωτία στο ντέρμπι, στο επίκεντρο τέσσερις παίκτες του

Ολυμπιακός: «Μάτια» από Ιταλία, Ολλανδία και Σκωτία στο ντέρμπι, στο επίκεντρο τέσσερις παίκτες του

bet365

Scouts από ομάδες από Ιταλία, Ολλανδία αλλά και Σκωτία όπως και ξένοι απεσταλμένοι έδωσαν το παρών στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Η Ελλάδα ζει αυτές τις ημέρες μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μία ανείπωτη τραγωδία, αυτή των Τεμπών. Στο ποδοσφαιρικό σκέλος αυτή η μεγάλη τραγωδία οδήγησε στην αναβολή των αγώνων του Novibet Κυπέλλου την Τετάρτη, με την προσεχή αγωνιστική της Stoiximan Super League 1 να αναμένεται να γίνει κανονικά και ενώ θα τηρηθεί πριν τους αγώνες ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Πριν από αυτήν την 25η αγωνιστική είχαμε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου υπήρξαν σύμφωνα με πληροφορίες scouts από ορισμένες ομάδες. Εκπροσώπους είχαν στο Καραϊσκάκη οι Πάρμα, Ουτρέχτη, Σέλτικ και Ρέιντζερς. Δεν ήταν επιβεβαιωμένο εάν το τσεκάρισμα αυτό ήταν μόνο για έναν συγκεκριμένο παίκτη ή συγκεκριμένους παίκτες αλλά από την 11άδα του Ολυμπιακού στον αγώνα αυτόν οι ποδοσφαιριστές που κυρίως έχουν προσελκύσει ολλανδικό και ιταλικό ενδιαφέρον και γενικά είναι στο επίκεντρο συλλόγων από αυτές τις χώρες είναι οι Ρέαμπτσιουκ και Ινμπόμ Χουάνγκ ενώ σίγουρα πρόσωπα ενδιαφέροντος είναι και οι Ραμόν και Ροντινέι.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με βασικούς τους Πασχαλάκη, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ροντινέι, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Φορτούνη, Μπιέλ, Κανός και Μπακαμπού. Ως αλλαγές μπήκαν οι Ραμόν, Βαλμπουενά, Μασούρα, Βρουσάι και Αραμπί. Στο ματς αυτό πάντως υπήρξε και δημοσιογραφική κάλυψη από το εξωτερικό. Κυρίως από Ισπανία και Γερμανία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα