Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/02) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/02) στο Gazzetta

bet365

Τα πρωτοσέλιδα της Τρίτης συνεχίζουν να ασχολούνται με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στα ματς Κυπέλλου.

«Άθλιος ο Πινέιρο, Γιοβάνοβιτς μεγάλος δεν υπάρχει άλλος»

Sport Day: Criminal Minds. Τα τεκμήρια της ληστείας. Η Sport Day ρίχνει φως στην ανομία και ξεσκεπάζει τη συμμορία που με την ανοχή της Κυβέρνησης λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αξιότιμος κύριος Ιβάν που τους έχει κερδίσει όλους στον Παναθηναϊκό.Με το μυαλό στον τελικό η ΑΕΚ, ούτε με Λαμία ο Ολιβέιρα.

Live Sport: «Γιοβάνοβιτς μεγάλος δεν υπάρχει άλλος». «Ξέρουμε που μένετε», καταγγελίες για τραμπουκισμούς στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Πινγκ Πονγκ. Τρεις εβδομάδες έξω ο Λιβάι Γκαρσία. Φορτούνης: «Μπορούμε την πρόκριση», πολύ δύσκολα με ΑΕΚ ο Χάμες.

Φως των Σπορ: Απόλυτο αιφνιδιασμός. Αυτό έχει σκοπό να κάνει ο Μίτσελ στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αρωμα Ευρώπης από τον Άρη. Και τώρα Ασία για την Εθνική Μπάσκετ, που παρά την ήττα από τη Λετονία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Αθλιος για 6 λόγους. Ξεφτίλα και στην Πορτογαλία - μεγάλη προβολή από όλο τον Τύπο. Αλλοίωση από τον Πινέιρο. Χωρίς ανάσα, κόντρα σε όλους! Μέχρι τέλους. Ο Εμβιλά κατάπιε τον Μπερνάρ, σούπερ Φόρτου, έσβησε το κενό του Χάμες.

Αθλητικά Πρωτοσέλιδα: «Θέλει να μείνει ο Πινέδα, job done για Αρη»

Αθλητική Ώρα των Σπορ: Θέλει να μείνει ο Πινέδα. Οι Μεξικανοί έγραψαν ότι ο μέσος της ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει και του χρόνου. Στρατηγός προκρίσεων ο Αλμέιδα σε ημιτελικά Κυπέλλων. Πλήγμα με Λιβάι, που θα είναι σίγουρα έτοιμος για τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ ζήτησε εισιτήρια για Ηράκλειο, ο ΟΦΗ δέχθηκε και απομένει το «ΟΚ» της Αστυνομίας.

Metrosport: Job done για τον Άρη επί του Ατρόμητου και ανέβηκε στην 5η θέση. Βιονικός Ντάριντα, σταθερό σχήμα και καλύτερο διάβασμα από τον Τερζή. Ωρα Τζίμα στον ΠΑΟΚ, Εκτόξευση Ντέλια στο transfermarkt, δύο σίγουροι και τέσσερις πιθανοί βαθμοί εξαιτίας του VAR.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα