G-Betting: Με τα γκολ στο Άρης-Ατρόμητος, «καίγονται» Ιωνικός και Λεβαδειακός

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με τα γκολ στο Άρης-Ατρόμητος, «καίγονται» Ιωνικός και Λεβαδειακός
Η Κυριακή 5 Γενάρη περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις στη Stoiximan Superleague, με το Άρης-Ατρόμητος να ξεχωρίζει.

Mε τρία ματς συνεχίζει σήμερα η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague.

Στις 16:00 ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι Νικαιώτες έχουν ανάγκη για βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί βρίσκονται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητος ο Ιωνικός στα τρία τελευταία ματς με τον ΟΦΗ, έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία. Τον είχε και στον πρώτο γύρο με 0-2. Καίγεται για το ματς και η νίκη του Ιωνικού προσφέρεται στο 2.75 στη Novibet αποτελεί μια καλή επιλογή. Οι Κρητικοί είναι πεσμένοι τον τελευταίο καιρό, παρόλο που με τον Νταμπράουσκας έχουν δείξει μεγάλη βελτίωση.

Tην ίδια ώρα ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι Βοιωτοί βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και καίγονται για βαθμούς με σκοπό να απομακρυνθούν και στο τέλος της σεζόν να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι Αγρινιώτες δεν απειλούνται και θέλουν να κλείσουν τη σεζόν στα εναπομείναντα ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Λεβαδειακός χρειάζεται τέτοιου τύπου ματς από εδώ και πέρα και η νίκη του προσφέρεται στο 2.22 στη Stoiximan.

Τέλος στις 19:30 ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο στη μάχη της έκτης θέσης. Η ομάδα του Τερζή έχει μια διαφορά έξι πόντων, με τον Ατρόμητο να περιμένει την απόφαση για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Αήττητος ο Άρης στα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων, ενώ τα 5 από τα 6 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έληξαν με over 2.5 goal. Πάμε λοιπόν στο over 2.5 goal και σε αυτό το ματς που δίνεται στο 2.15 στη Bwin.

y

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting