Μπρινιόλι: «Να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη»

Newsroom
Μπρινιόλι: «Να κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αρχικά στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την καλύτερη εμφάνισή του, αλλά σημασία είχε που δεν έχασε, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό, ανέφερε τα εξής: «Θα έλεγα πως δεν ήταν το καλύτερό μας ματς άλλα το βασικό είναι να μην ηττηθείς. Και οι δύο ο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε σε τέτοιου είδους αγώνες, όπου παίζει ρόλο ο χαρακτήρας της ομάδας και η κατοχή της μπάλας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή. Να βελτιώσουμε την εικόνα να μειώσουμε τα λάθη, κατοχή, αλλά πάνω από όλα να ακολουθήσουμε όσα μας λέει ο προπονητής μας, στον οποίο έχουμε πολλή εμπιστοσύνη.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα