Γιοβάνοβιτς: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση»

Γιοβάνοβιτς: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση»

Newsroom
 Γιοβάνοβιτς: «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πως σημασία έχουν πλέον τα αποτελέσματα, κυρίως σε ματς όπως εκείνο του Φαλήρου.

Χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε στην Cosmote TV πως οι «πράσινοι» κρατούν τον βαθμό και όχι την εμφάνιση. «Μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα στην έδρα της και ήταν ένα ντέρμπι. Βάσει της εικόνας μας αφήνει ικανοποιημένους. Οι βαθμοί μετράνε, ιδιαίτερα σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν μας είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση, αν θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία», ήταν τα λόγια του κόουτς του «τριφυλλιού».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα