Στη γραμμή του πλάγιου άουτ ο Μαρινάκης, κίτρινες του Πινέιρο στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και στον Καραπαπά

Newsroom
Στη γραμμή του πλάγιου άουτ ο Μαρινάκης, κίτρινες του Πινέιρο στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και στον Καραπαπά

bet365

Η φάση της ακύρωσης του γκολ του Βρουσάι μέσω VAR εξόργισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς βρέθηκαν μέχρι την γραμμή του πλάγιου και τα είπαν σε έντονο ύφος με τον Πινέιρο με τον Πορτογάλο να τους δείχνει από μία κίτρινη.

Ένταση επικράτησε στο Καραϊσκάκης μετά την ακύρωση του γκολ του Βρουσάι για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης από τον Ελ Αραμπί. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατέβηκε από την σουίτα και βρέθηκε μέχρι την γραμμή και μαζί με τον εκ των αντιπροέδρων, Κώστα Καραπαπά, τα έλεγαν σε έντονο ύφος με τον Ζοάο Πινέιρο.

Ο Πορτογάλος τους έδειξε από μία κίτρινη και τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ στη συνέχεια ο διαιτητής του ντέρμπι είχε διάλογο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που με τη σειρά του ζητούσε εξηγήσεις για το ακυρωθέν γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα