Παπαϊωάννου: «Συγχέουν την πορεία της Λαμίας με την επιτυχία ή αποτυχία μου στις εκλογές»

Newsroom
 Παπαϊωάννου: «Συγχέουν την πορεία της Λαμίας με την επιτυχία ή αποτυχία μου στις εκλογές»

bet365

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της Λαμίας και υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, σχολίασε πως κάποιοι θέλουν να αποτύχει το club για να επηρεαστεί η προεκλογική του εκστρατεία.

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «ΦΘΙΩΤΙΚΗ», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη φετινή της πορεία στη Stoiximan Super League. Οπου του μεταφέρθηκε μία πρόσφατη τοποθέτησή του όταν είπε πως «κάποιους βολεύει να πέσει η ομάδα». Εκείνος σχολίασε ότι «δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τι εννοώ. Συγχέουν τη πορεία της ομάδας, με την προεκλογική μου πορεία και την επιτυχία ή την αποτυχία μου στις εκλογές. Εγώ θέλω να πω το εξής, η ομάδα πέτυχε να είναι στο ανώτερο επίπεδο, επί πολλά πλέον συναπτά έτη. Οπως όλα τα πράγματα στη ζωή, δεν αρνούμαι, ότι παρουσιάζει μία καμπή. Ετσι είναι και στις επιχειρήσεις. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Το πολεμάμε όμως. Στη ζωή μου έμαθα να είμαι αγωνιστής, ξεκίνησα κυριολεκτικά από το μηδέν και έφτασα σε ένα σημείο, να μπορώ να πω, ότι δημιούργησα κάτι σημαντικό. Στο Δήμο δεν κατεβαίνω λόγω της εμπλοκής μου με την ομάδα, κατεβαίνω επειδή θέλω να ασχοληθώ με τη πόλη μου, επειδή ξέρω τι χρειάζεται ο τόπος και πώς θα το πετύχει, και θεωρώ πως έχω μία σχετική ικανότητα στη διοίκηση. Μπορεί να μην τα ξέρω όλα, μπορεί κάποιοι να με μέμφονται ήδη, ότι ξέρω λίγα, δεν θα προσπαθήσω να τους πείσω για το αντίθετο, δεν με αφορά, το θεωρώ χτύπημα κάτω από τη ζώνη, μπορώ όμως να σας βεβαιώσω, ότι είμαι ικανός να βρω αυτούς που τα ξέρουν, ο καθένας στον τομέα του», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τους καλύτερους και αυτός σας το υπόσχομαι. Εξάλλου η αυτοδιοίκηση είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να πρέπει να συμμετέχουν πολλοί στην επίτευξη του κοινού στόχου. Ο καλός Δήμαρχος πρέπει να ξέρει να μοιράζει αρμοδιότητες, να συντονίζει σωστά τη συλλογική προσπάθεια και να δείχνει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του, αφού ο ίδιος τους πρότεινε και οι δημότες τους επέλεξαν. Ευχή μου είναι από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, να δημιουργηθεί μια δυνατή δημοτική ομάδα, να δουλέψει συντονισμένα και με όραμα, για τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το καλό της Λαμίας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα