ΟΦΗ: Οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν το χρώμα της 3ης εμφάνισης της επόμενης σεζόν

ΟΦΗ: Οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν το χρώμα της 3ης εμφάνισης της επόμενης σεζόν

Newsroom
ΟΦΗ: Οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν το χρώμα της 3ης εμφάνισης της επόμενης σεζόν

bet365

Τον λόγο στους φιλάθλους για την 3η εμφάνιση της επόμενης σεζόν δίνει ο ΟΦΗ, συνδυάζοντας μια σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον και την πολύτιμη προσφορά για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

Με έναν ευφάνταστο και σημαντικό από κάθε άποψη τρόπο θα επιλέξει ο ΟΦΗ μία από τις φανέλες του για τη σεζόν 2023-24. Για την ακρίβεια, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν οι ίδιοι το χρώμα της 3ης εμφάνισης, σε μια πρωτοβουλία για καλό σκοπό.

«Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το χρώμα της 3ης εμφάνισης της ομάδας μας για την σεζόν 2023-24, συνδυάζοντας μια σημαντική ενέργεια για το περιβάλλον και παράλληλα να συμβάλλεις στην στήριξη ενός συνανθρώπου μας.

Από σήμερα (25/2) μέχρι και την ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ (Κυριακή 5/3) μπορείς να ψηφίσεις το χρώμα που επιθυμείς ρίχνοντάς ένα καπάκι σε ένα από τα τρία δοχεία που βρίσκονται στο COSMOS x OFI Crete FC Store (Καντάνου 70) ανάλογα με το χρώμα της επιλογής σου.

Σε περίπτωση που έχεις περισσότερα καπάκια, μπορείς να τα ανακυκλώσεις στο ταμείο.

Τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν, θα προσφερθούν για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα