G-Betting: Ντέρμπι αιωνίων και... γκολ σε Opap Arena-Ζωσιμάδες

G-Betting G-Betting
G-Betting: Ντέρμπι αιωνίων και... γκολ σε Opap Arena-Ζωσιμάδες

bet365

Με ντέρμπι αιωνίων και δύο ακόμα σημαντικές αναμετρήσεις σερβίρεται το κύριο μενού της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα στην Opap Arena. Οι Αρκάδες μπορεί με τους μεγάλους να είναι σκληρό καρύδι, αλλά εδώ δεν νομίζουμε ότι θα σπάσει το αγαπημένο μας σημείο όταν η ομάδα του Αλμέιδα παίζει στην έδρα της. Το 1 με over 2,5 το βρίσκουμε στη Novibet στο 1.83.

α

O ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου περιμένουμε να περάσουν από τις Ζωσιμάδες ώστε να συνεχίσει κι αυτή το κυνήγι της προς την κορυφή. Το 2 με over 1.5 γκολ και over 7.5 κόρνερ το βρίσκουμε στη Stoiximan σε απόδοση 1.98.

α

Πάμε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός, πέρα από τη νίκη δεν θέλει τίποτα άλλο απέναντι στον Παναθηναϊκό και παρόλο που οι πράσινοι είναι πιο... ομάδα από τους Πειραιώτες θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων. Το κίνητρο της πρώτης νίκης σε ντέρμπι φέτος αλλά κι οι τρεις βαθμοί που θα είναι... εξάποντο αποτελούν πιο ισχυρό κίνητρο. Στο 1.98 το σημείο του 1 στη bwin.

α

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting