ΠΑΟΚ: «Η Μπενφίκα δίνει 25 εκατομμύρια ευρώ για Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη»!

ΠΑΟΚ: «Η Μπενφίκα δίνει 25 εκατομμύρια ευρώ για Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη»!

bet365

Τρελό σενάριο μεταγραφής – πακέτο από τον ΠΑΟΚ στην Μπενφίκα φέρνουν στο προσκήνιο οι Ιταλοί κάνοντας λόγο για πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ των «Αετών» προκειμένου να αποκτήσουν Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη.

Το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttomercatoweb.com κάνει λόγο για κατάθεση πρότασης της Μπενφίκα για αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Το τίμημα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην πρόταση των Λουζιτανών συμπεριλαμβάνουν και τον Τιάγκο Ντάντας, τον οποίο παραχωρούν ελεύθερο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Ιταλοί επισημαίνουν ότι η πρόταση της Μπενφίκα βάζει δύσκολα στη Μίλαν που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και «φωτογραφίζουν» τον Ζοσέ Μπότο ως τον άνθρωπο που (μπορεί να) κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο μεταγραφικό σενάριο…

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα