Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Καστάνιο, Σίτο και Ρεγκίς κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Καστάνιο, Σίτο και Ρεγκίς κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Τρεις απουσίες και δύο επιστροφές μετράει ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Άκης Μάντζιος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει το Σάββατο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον τεχνικό των Αρκάδων, Άκη Μάντζιο να βλέπει τους Γκαρντάφσκι και Μπαρτόλο να επιστρέφουν από τιμωρία και τραυματισμό αντίστοιχα.

Αντίθετα δεν έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Καστάνιο και Σίτο, ενώ εκτός έμεινε και ο Ρεγκίς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Μακροχρόνια και γνωστοί απόντες φυσικά οι Καπίγια και Βαλιέντε.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ζουγλής, Κωστέας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα