Ατρόμητος: «Δεν αιτηθήκαμε την παραχώρηση εισιτηρίων για τον αγώνα στο Βικελίδης»

Newsroom
Ατρόμητος: «Δεν αιτηθήκαμε την παραχώρηση εισιτηρίων για τον αγώνα στο Βικελίδης»

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πως δεν αιτήθηκε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, παρά τη σχετική συμφωνία που υπήρχε από τον πρώτο γύρο.

Όπως τονίζουν οι Περιστεριώτες, «η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαίωματός της, θέλοντας έτσι να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, έπειτα και από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος γνωστοποιεί πως στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της προσεχούς αναμέτρησης κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, δεν αιτήθηκε την παραχώρηση Θύρας & εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας.

Παρά τη σχετική συμφωνία που υπήρξε με την ΠΑΕ Άρης πριν από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου για τη φιλοξενία των φιλάθλων μας για το ματς της Κυριακής (26/2), η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δικαίωματός της, θέλοντας έτσι να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, έπειτα και από τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα