ΑΕΚ και Ιωνικός στις Top-3 ομάδες της Ευρώπης με τα περισσότερα φάουλ!

ΑΕΚ και Ιωνικός στις Top-3 ομάδες της Ευρώπης με τα περισσότερα φάουλ!

bet365

Σύμφωνα με την έκθεση του «CIES Football Observatory», ΑΕΚ και Ιωνικός βρίσκονται από κοινού στο Top-3 των ομάδων που κάνουν τα περισσότερα φάουλ ανάμεσα σε 38 λίγκες της Ευρώπης.

Διπλή παρουσία στο βάθρο των ομάδων με τα περισσότερα φάουλ στην Ευρώπη καταλαμβάνει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το CIES Football Observatory δημοσίευσε την έκθεσή του με την αναλυτική κατάταξη σε φάουλ υπέρ, φάουλ κατά και αναλογία υπέρ/κατά, βάζοντας στην εξίσωση 38 ευρωπαϊκές λίγκες α΄ κατηγορίας, ανάμεσά τους και τη Stoiximan Superleague. Και στη λίστα των συλλόγων που υποπίπτουν στα περισσότερα φάουλ ανά αγώνα, ΑΕΚ και Ιωνικός βρίσκονται στην πρώτη τριάδα!

Συγκεκριμένα, η Ένωση μετράει 17,6 φάουλ ανά ματς, προϊόν και του επιθετικού pressing που εφαρμόζει στο παιχνίδι του το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα. Από κοντά ακολουθούν οι Νικαιώτες με 17,22, ενώ το Νο1 της λίστας κατέχει ο Άρης Λεμεσού ως η μοναδική ομάδα από τα 38 πρωταθλήματα που ξεπερνά τα 18 φάουλ ανά ματς κατά μέσο όρο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα