Κονσεϊσάο: Στο φινάλε του Μίλαν - Πάρμα επιτέθηκε στον Καλάμπρια (vid)

Μάρθα Χωριανοπούλου
conceicao-calabria

bet365

Μετά το ματς της Μίλαν με την Πάρμα (3-2), λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο Ντάβιντε Καλάμπρια, με τον Φοφανά και τους βοηθούς του προπονητή να επεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

Η επική ανατροπή της Μίλαν επί της Πάρμα (3-2) πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω ενός έντονου επεισοδίου. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έξαλλος, κινήθηκε προς τον Ντάβιντε Καλάμπρια μετά τη λήξη, με τους συνεργάτες του να επεμβαίνουν για να τον συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport», ο εκνευρισμός του Πορτογάλου τεχνικού συνδέεται με τη συμμετοχή του Καλάμπρια σε συναυλία του Λάτσα, μόλις μία ημέρα πριν τον αγώνα.

Ο 28χρονος αμυντικός αντέδρασε έντονα και ο Φοφανά και οι βοηθοί του 50χρονου τεχνικού τον κράτησαν μακριά από αυτόν, προκειμένου να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα