Τζένοα - Μπολόνια 2-0: Έχασαν την ευκαιρία για 3η θέση οι... μεθυσμένοι στη χαρά τους Ροσομπλού

bologna_zirkzee

bet365

Επηρεασμένη από τους πανηγυρισμούς της εξόδου στο επόμενο Champions League, η Μπολόνια «λύγισε» στη Γένοβα (2-0 απί την Τζένοα) και έκλεισε με ήττα την κατά τα άλλα ονειρική σεζόν της.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να επισκιάσει τη χαρά και την ευτυχία της Μπολόνια στην πιο... τρελή σεζόν της ιστορίας της. Πριν λίγες μέρες, οι παίκτες των Ροσομπλού γιόρτασαν με τους οπαδούς τους την ιστορική έξοδο στο επόμενο Champions League στην κεντρική πλατεία της πόλης και στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, ακόμα... μεθυσμένοι από χαρά, ηττήθηκαν 2-0 στην έδρα της Τζένοα. Έτσι, έχασαν την ευκαιρία να τερματίσουν στην 3η θέση και να προσπεράσουν τη Γιουβέντους, ενώ αν η Αταλάντα νικήσει ένα από τα δύο ματς που της απομένουν θα τους αφήσει στην 5η θέση. Στην 11η τερμάτισε η Τζένοα που έκλεισε τη σεζόν της με χαμόγελα χάρη στα τέρματα των Μαλινόφσκι (13') και Βιτίνια (59').

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα