Νάπολι - Φροζινόνε 2-2: Σοβαρή γκέλα για τους «παρτενοπέι» και στο -6 από το σεντόνι

Νάπολι - Φροζινόνε 2-2: Σοβαρή γκέλα για τους «παρτενοπέι» και στο -6 από το σεντόνι

Newsroom
osimhen_napoli

bet365

Η Νάπολι προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στη Φροζινόνε ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο «τρίποντο» και έμεινε στο 2-2, αφήνοντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για την έξοδο της στο Champions League.

Στραβοπάτημα που μπορεί να αποδειχθεί και καταδικαστικό για τη Νάπολι. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο η Φροζινόνε απάντησε ισάριθμες φορές και οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, με τη Νάπολι να είναι η μεγάλη χαμένη της υπόθεσης και να μένει στο -6 από την 5η θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Παρότι είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Νάπολι δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το παιχνίδι και το πλήρωσε και τις δύο φορές που πήρε κεφάλι στο σκορ, μένοντας με αυτόν τον τρόπο έξι βαθμούς πίσω από την 5η Ρόμα η οποία μάλιστα έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Οι «παρτενοπέι» άνοιξαν το σκορ νωρίς, με τον Πολιτάνο να δίνει κεφάλι στην ομάδα του στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έψαξαν το δεύτερο γκολ ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα η Φροζινόνε να ισοφαρίζει με τον Τσεντίρα με το... καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου. Το 1-1 ωστόσο δεν κράτησε για πολύ καθώς η Νάπολι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Όσιμεν. Ο Νιγηριανός εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία της Φροζινόνε και σημείωσε το 2-1 στο 63ο λεπτό.

Κι όμως, η Φροζινόνε βρήκε και πάλι απάντηση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσεντίρα σημείωσε το δεύτερο του γκολ στο παιχνίδι και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η Νάπολι είχε τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το φινάλε ωστόσο δεν κατάφερε να βρει άλλη καθαρή ευκαιρία με το 2-2 να μένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Σε αντίθεση με τη Νάπολι, για τη Φροζινόνε ο βαθμός αυτός έχει μεγάλη σημασία καθώς κατάφερε να πιάσει στους 27 βαθμούς τη Βερόνα, παραμένοντας ωστόσο στην 18η θέση της βαθμολογίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα