Ρόμα: Ο Μοντεστό θα αναλάβει αθλητικός διευθυντής, προσωπική εισήγηση Σουλούκου

Ρόμα: Ο Μοντεστό θα αναλάβει αθλητικός διευθυντής, προσωπική εισήγηση Σουλούκου

Σουλούκου, Μοντεστό

bet365

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport μετά από προσωπική εισήγηση της Λίνας Σουλούκου υπάρχει συμφωνία της διοίκησης της Ρόμα με τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος θα αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στο τέλος της σεζόν.

«Λευκός καπνός» στην ιταλική πρωτεύουσα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Ρόμα και του Φρανσουά Μοντεστό και ο Γάλλος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή από το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για μια προσωπική εισήγηση της CEO του κλαμπ Λίνα Σουλούκου, η οποία κατάφερε να πείσει τη διοίκηση των Τζιαλορόσι και έπειτα από πιέσεις φαίνεται πως πήρε το «ναι» και από τον ίδιο τον Μοντεστό. Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν μια επιτυχημένη συνεργασία την τετραετία 2018-2022.

O Γάλλος θα διαδεχτεί σε αυτό το πόστο τον Τιάγκο Πίντο, ο οποίος αποχώρησε από τη Ρόμα τον περασμένο Φεβρουάριο. Το «πράσινο φως» για αυτό το deal έχει δώσει και ο εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, Αντριανό Γκαλιάνι. Ο Μοντεστό είχε συμβόλαιο με το ιταλικό κλαμπ για ακόμα ένα χρόνο, όμως θα λυθεί τον Ιούνιο, ώστε να μετακομίσει στην «αιώνια πόλη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα