Serie A: Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο με βασικό Μανδά, συνεχίζεται η κατηφόρα της Σαλερνιτάνα του Μανωλά

mandas

bet365

Στο πρώτο παιχνίδι του Χρήστου Μανδά ως βασικός στη Serie A η Λάτσιο υπέταξε τη Φροζινόνε με 3-2. Ακόμα μια ήττα για τη Σαλερνιτάνα με βασικό Μανωλά. Δεν αγωνίστηκαν Κυριακόπουλος - Χατζηδιάκος στο Μόντσα - Κάλιαρι.

Ο Χρήστος Μανδάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στη Serie A και συνδύασε αυτή τη βραδιά με νίκη. Η Λάτσιο στο πρώτο της παιχνίδι μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε στην έδρα της Φροζινόνε με 3-2. Ήρθε από τον πάγκο στο 56' και σκόαρε δις ο Καστεγιάνος.

Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ματσιτέλι αλλά ο Μανδάς απέκρουσε. Η Φροζινόνε προηγήθηκε στο 13', όταν ο Ζορτέα έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Λιρόλα να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ. Οι Ρωμαίοι απείλησαν στο 37’. Ο Τζακάνι πήρε την μπάλα από τον Γκεντουζί και ισοφάρισε με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να γυρίσουν το ματς από το 45+3' αλλά ο Ιμόμπιλε δεν βρήκε εστία από καλή θέση.

Ο Καστεγιάνος μπήκε στο 56' και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Λουίς Αλμπέρτο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Αργεντινός σκόραρε με κεφαλιά. Στο 63’ ο Καζάλε σημάδεψε το δοκάρι με σουτς, όμως ο Καστεγιάνος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 70’ η Φροζινόνε μείωσε το σκορ σε 2-3 με ψαλιδάκι του Τσεντίρα από κοντινή απόσταση και στο 73’ ακυρώθηκε το γκολ του Σουλέ. Στο 80’ Τουράτι με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Λουίς Αλμπέρτο και στο 89’ ο Μανδάς είπε «όχι» στον Μπαρενετσέα και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του.

Δε σηκώνει κεφάλι η Σαλερνιτάνα

Ούτε τώρα η Σαλερνιτάνα. Η ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Κώστα Μανωλά ηττήθηκε στην έδρα της από τη Λέτσε με 1-0 και παρέμεινε στην τελευταία θέση με 14 πόντους. Η ομάδα του Σαλέρνο τρέχει σερί δίχως νίκη εδώ και έντεκα αγωνιστικές, έχοντας εννέα ήττες και δυο ισοπαλίες. Στο 17' ο Γκιόμπερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και πέτυχε το αυτογκόλ που έκρινε το ματς. Για τους γηπεδούχους ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης έμεινε στον πάγκο.

Ο Μαλντίνι «καθάρισε» με γκολάρα

Back to back τρίποντο για τη Μόντσα. Η ομάδα του Παλαντίνο μετά το «διπλό» στη Γένοβα επικράτησε της Κάλιαρι, εντός έδρας, με 1-0. Στο 41ο λεπτό ο Μαλντίνι βρήκε δίχτυα με τρομερή εκτέλεση φάουλ και πέτυχε το «χρυσό» γκολ, καθώς η ομάδας της Σαρδηνίας δεν κατάφερε να απαντήσει. Για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Κυριακόπουλος έμεινε στον πάγκο, ενώ ούτε ο Παντελής Χατζηδιάκος πήρε χρόνο συμμετοχής από πλευράς φιλοξενούμενων.

Επιστροφή στις νίκες για την Τορίνο

Η Τορίνο επικράτησε εκτός έδρας της Ουντινέζε με 2-0 και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τέσσερα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα δίχως νίκη. Η ομάδα του Ματέο Παρό άνοιξε το σκορ με την τρομερή κεφαλιά του Ντουβάν Ζαπάτα, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Βοϊβόντα από τα δεξιά. Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νικολά Βλάσιτς, ο οποίος με άψογο πλασέ μετά από πάσα του Ζαπάτα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την Γκρανάτα.

Βαθμολογία

σεριε α

 

SERIE A Τελευταία Νέα