Λάτσιο: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Προβεντέλ, έτοιμος για την ευκαιρία του ο Μανδάς

Λάτσιο: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Προβεντέλ, έτοιμος για την ευκαιρία του ο Μανδάς

Mandas

bet365

Ο Ιβάν Προβεντέλ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και ο Χρήστος Μανδάς αναμένεται να πάρει γάντια βασικού στον αγώνα της Λάτσιο με την Ουντινέζε.

Ο Χρήστος Μανδάς είναι έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα της Λάτσιο σε αγώνα Serie A. Ο νεαρός Έλληνας πορτιέρε έκανε το ντεμπούτο του στo Καμπιονάτο στην εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε, όταν ήρθε από τον πάγκο στο 90+7' αντί του τραυματία Προβεντέλ.

Όπως ενημέρωσαν οι Ρωμαίοι ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει πάθε διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με βάση αυτή την εξέλιξη ο Μανδάς θα είναι ο αντικαταστάτης του στο εκτός έδρας ματς με τη Φροζινόνε (16/3), όπως πιθανότατα και στον αγώνα με τη Γιουβέντους στη Ρώμη μετά τη διακοπή (30/3).

Ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έχει μόνο μια συμμετοχή με τη Λάτσιο ως βασικός, στη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόμα (1-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Μάλιστα είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. H στιγμή του έρχεται.

 

SERIE A Τελευταία Νέα