Τορίνο - Φιορεντίνα 0-0: Η Γκρανάτα άντεξε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο

torino_fiorentina

bet365

Η Τορίνο αγωνίστηκε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος του αγώνα με τη Φιορεντίνα με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

«Παλικαρίσιος» βαθμός για την Τορίνο και χαμένη ευκαιρία για τη Φιορεντίνα. Η Γκρανάτα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους του εντός έδρας αγώνα με τους Βιόλα, όμως κατάφερε να κρατήσει το βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0).Οι γηπεδούχοι είνια στη 10η θέση με 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 7η θέση με 42 πόντους, στο -4 από την εξάδα.

Στο 19’ ο Βλάσιτς δοκόμασε το πόδι του αλλά ο Τερατσιάνο είχε απάντηση. Δύο λεπτά αργότερα, στο 21' ο Μπελανόβα γύρισε στο πέναλτι και ο Σανάμπρια αστόχησε. Στο 25’ ο Μπιράγκι έβγαλε όμορφη σέντρα αλλά ο Γκονζάλεζ αστόχησε με κεφαλιά.

Στο 38’ ο Ζαπάτα σκόραρε αλλά με παρέμβαση του VAR το γκολ δεν μέτρησε καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ στον Κολομβιανό επιθετικό. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Τορίνο έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Ρίτσι πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όπως είναι λογικό Φιορεντίνα να είχε την κατοχή στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως δεν τη μετουσίωσε σε ευκαιρίες, με τη «λευκή» ισοπαλία να μένει μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία

serie a table

 

SERIE A Τελευταία Νέα