Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε το τέλος του Ματσάρι και την πρόσληψη του Καλτσόνα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε το τέλος του Ματσάρι και την πρόσληψη του Καλτσόνα

francesco_calzona

bet365

Δια στόματος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έγινε γνωστή η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νάπολι από τον Φραντσέσκο Καλτσόνα μετά το τέλος του Βάλτερ Ματσάρι.

Αλλαγών συνέχεια στη Νάπολι. Ο Βάλτερ Ματσάρι, που ανέλαβε τον Νοέμβριο μετά τον Ρούντι Γκαρθία, φαινόταν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και πλέον το τέλος του από την ομάδα είναι... κάτι σαν επίσημο. Ο πρόεδρος των Παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε με δημοσίευσή του στο X αυτή την εξέλιξη και καλωσόρισε στην ομάδα τον τρίτο της προπονητή για φέτος, Φραντσέσκο Καλτσόνα.

«Ευχαριστώ τον Βάλτερ Ματσάρι, έναν φίλο της οικογένειας Ντε Λαουρέντις και της Νάπολι, που στήριξε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Καλωσορίζω πίσω τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, που έχει δουλέψει και με τον Σάρι και με τον Σπαλέτι», έγραψε ο Ιτάλος.

Ο Σλοβάκος κόουτς, που παράλληλα θα είναι και ομοσπονδιακός τεχνικός για τη χώρα του, ήταν για χρόνια στο προπονητικό team της Νάπολι και πλέον θα αναλάβει ρόλο πρώτου προπονητή, κάνοντας ντεμπούτο μάλιστα στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα (21/02) για το Champions League.

Οι Παρτενοπέι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση της Serie A, εννέα βαθμούς μακριά από την τετράδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα