Αταλάντα - Σασουόλο 3-0: Πέμπτο διαδοχικό τρίποντο και «φουλ» για... σεντόνι

Βασίλης Μπαλατσός
Αταλαντα

bet365

Η Αταλάντα επικράτησε της Σασουόλο με 3-0, έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στη Serie A και συνεχίζει μόνη της στην 4η θέση της Serie A, με 45 βαθμούς, στο +3 από την 5η Μπολονία.

«Τρένο» με προορισμό τα... αστέρια! Η Αταλάντα επιβλήθηκε της Σασουόλο στο Μπέργκαμο με 3-0 και πανηγύρισε πέμτπο διαδοχικό τρίποντο στη Serie A, ενώ τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι είναι μόνης της στην 4η θέση, με 45 βαθμούς, στο +3 από την 5η Μπολονία. Στη 17η θέση οι φιλοξενούμενοι με 2- βαθμούς, όσους έχει και η 18η Βερόνα, η οποία όμως έχει παίξει ένα λιγότερο ματς.

H Aταλάντα πήρε προβάδισμα στο 22', όταν ο Μίραντσουκ σούταρε από το ημικύκλιο, ο Κονσίλι απέκρουσε με δυσκολία, ο Πάσαλιτς πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. H Σασουόλο είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά έπεσε στο... τείχος Καρνεσέτσι. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε την εκτέλεση του Πιναμόντι, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη επειδή ο Kολάσινατς είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή και ο Ιταλός απέκρουσε και τη δεύτερη εκτέλεση.

Οι Μπεργαμάσκι βρήκαν και δεύτερο γκολ, στο 58', όταν ο Χολμ έκανε το γύρισμα και ο Κουπμάινερς από κοντά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 75' ο Μπάκερ δοκίμασε το πόδι του από το όριο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα