Serie A: Η Φιορεντίνα «λύγισε» τη Βερόνα, μοιρασιά για Ουντινέζε και Σασουόλο

Βασίλης Μπαλατσός
fiorentina_conference_league

bet365

Η Φιορεντίνα νίκησε με 1-0 τη Βερόνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και παραμένει σε τροχιά εξάδα. Ματσάρα χωρίς νικητή και μοιρασιά για Ουντινέζε και Σασουόλο.

Επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα. Μετά την ισοπαλία με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» οι Βιόλα επικράτησαν της Βερόνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έπιασαν την τέταρτη Νάπολι στους 27 βαθμούς. Στην πρότελευταια θέση οι γηπεδούχοι με 11 πόντους.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Τεράτσιανο έκανε μεγάλο λάθος και ανέτρεψε τον Φολορούνσο αλλά εξιλεώθηκε, καθώς απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τζούριτς. Στο 8' ο Ενγκόνγκ δοκίμασε το πόδι του και ο Τερατσιάνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 22’ ο Ενζολά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι στο κοντρόλ. Στο 78' μετά από φάση διαρκείας ο Μπελτράν πέτυχε το «χρυσό» γκολ.

Έσωσε το βαθμό η Σασουόλο

Ούτε τώρα νίκη για την Ουντινέζε. Οι Μπιανκονέρι προηγήθηκαν με 2-0 στην έδρα τους κόντρα στη Σασουόλο, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα τους, καθώς οι φιλοξενούμενοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Οι γηπεδούχοι έχουν σερί με τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη της Serie A.

Στο 36’ ο Περέιρα έβγαλε τη σέντρα και ο Λούκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Σ το 55ο λεπτό μετά από λάθος στην άμυνα της Σασουόλο ο Περέιρα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 75ο λεπτό ο Εμποσελέ έκανε πέναλτι στον Πιναμόντι και ο Μπεράρντι μείωσε σε 2-1. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν πήραν νέο πέναλτι και ο Μπεράρντι ισοφάρισε σε 2-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα