Τζένοα - Γιουβέντους 1-1: Φρένο στη Γένοβα για την Κυρία και ευκαιρία... απομάκρυνσης για την Ίντερ

Ιάσονας Θεριός
juventus_draw

bet365

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στην έδρα της Τζένοα, όμως δεν μπόρεσε να φύγει από τη Γένοβα με τους τρεις βαθμούς (1-1) και έδωσε... πάσα στην Ίντερ να την αφήσει στο -4 από την κορυφή της Serie A.

Γκέλα στη Γένοβα για τη Γιουβέντους και... χαμόγελα στο Μιλάνο! Παρ'ότι μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στην έδρα της Τζένοα, οι Μπιανκονέρι περιορίστηκαν στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στους μαχητικούς γηπεδούχους και πλέον εναποθέτουν τις ελπίδες παραμονής τους κοντά στην κορυφή στη Λάτσιο. Κι αυτό διότι, αν η πρωτοπόρος Ίντερ περάσει από το «Ολίμπικο» θα μπορέσει να πάρει σημαντικό μαξιλαράκι ασφαλείας και να αφήσει τη Μεγάλη Κυρία τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Κιέζα προειδοποίησε με ωραίο σουτ στο 22' και έξι λεπτά αργότερα μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι από τον γκολκίπερ Μαρτίνες και ο ίδιος τον νίκησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Στο 35ο λεπτό η Τζένοα έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Βάσκεθ που αστόχησε από κοντά.

Οι Γενοβέζοι πάντως εκμεταλλεύτηκαν το νωθρό μπάσιμο της Γιούβε στο δεύτερο μέρος και με προβολή του Γκούντμουσον στο 48' έφεραν το ματς στα ίσα. Οι Μπιανκονέρι, που δεν βρέθηκαν στην καλύτερή τους μέρα, πίεσαν και έψαξαν το γκολ της νίκης αλλά δεν το βρήκαν ποτέ, με τον Μπρέμερ στο 89' να αστοχεί εξ επαφής μετά από κόρνερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα