Ρόμα - Φιορεντίνα 1-1: Στα... κόκκινα οι Ρωμαίοι, ισόπαλοι με εννιά παίκτες

Νίκος Κικίδης
Ρόμα

bet365

Σε ένα ματς που βάφτηκε... κόκκινο, η Ρόμα άντεξε με εννιά παίκτες και πήρε τουλάχιστον τον βαθμό από τη Φιορεντίνα (1-1) για να πατήσει στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Τα νεύρα κυριάρχησαν, οι αποβολές έπεφταν... βροχή και τελικά η Ρόμα των εννιά παικτών περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στη Φιορεντίνα (1-1), ανεβαίνοντας ωστόσο έστω κι έτσι στην πρώτη τετράδα της Serie A.

Το ξεκίνημα για τους Ρωμαίους πάντως ήταν ονειρικό, αφού μόλις στο 5΄ο Ντιμπάλα σέρβιρε με το εξωτερικό για τον Λουκάκου και ο τελευταίος με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μέσα σε δυο λεπτά ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα πάνω κάτω. Αρχικά στο 64΄ο Ζαλέφσκι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δυο λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες Κουάρτα ισοφάρισε για τους Βιόλα με άψογη γυριστή κεφαλιά.

Σαν μην έφτανε αυτό οι Ρωμαίοι έμειναν με εννιά παίκτες στο 87΄όταν ο Λουκάκου αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα, με τις μονομαχίες να κυριαρχούν έως το φινάλε. Στο 90+8΄μάλιστα ο Μιλένκοβιτς αποβλήθηκε με τη σειρά από τον πάγκο της Φιορεντίνα

 

SERIE A Τελευταία Νέα