Μπαράκ: «Θα μπορούσα να είχα καταλήξει όπως ο Έρικσεν στο Euro»

Μπαράκ: «Θα μπορούσα να είχα καταλήξει όπως ο Έρικσεν στο Euro»

Newsroom
Αντονιν Μπαράκ

bet365

Την περιπέτεια της υγείας του που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του αποκάλυψε ο Αντονίν Μπαράκ, ο οποίος συνέκρινε την κατάστασή του με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Η κατάρρευση του Κρίσταν Έρικσεν στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία - Φινλανδία είναι μια σκηνή που έχει σημαδέψει κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Ευτυχώς η έκβαση ήταν αίσια, με τον Έρικσεν να συνέρχεται και να γλιτώνει τα χειρότερα αφήνοντας στο παρελθόν αυτή την τραυματική περιπέτεια.

Ο Δανός ωστόσο θα μπορούσε να μην είναι ο μοναδικός. Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην «Gazzetta Dello Sport», ο Αντονίν Μπαράκ της Φιορεντίνα αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι αντιμετώπισε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και την καριέρα του!

Δεδομένων των αναλογιών ο Τσέχος συνέκρινε την περίπτωσή του με την αντίστοιχη του Έρικσεν, τονίζοντας πως θα μπορούσε να είχε βιώσει κάτι παρόμοιο με τον Δανό ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έμοιαζε κάτι το απλό και όμως εξελίχτηκε σε αμφοτερόπλευρη πνευμονία, με συλλογή στους πνεύμονες μέχρι το περικάρδιο. Μπήκα στο νοσοκομείο και έμεινα για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, θα μπορούσα να είχα καταλήξει όπως ο Έρικσεν που ένιωσε αδιαθεσία εντός γηπέδου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου Euro» ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα