Ρόμα - Λέτσε 2-1: Τρομερή ανατροπή για τους Τζιαλορόσι με δυο γκολ στις καθυστερήσεις

lukaku_roma_1

bet365

Η Λέτσε προηγήθηκε κόντρα στη Ρόμα στο «Ολίμπικο», όμως οι Τζιαλορόσι με γκολ στο 90+1' και στο 90+4' έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1. Εξιλεώθηκε ο Λουκάκου που έχασε πέναλτι αλλά έβαλε το «buzzer beater».

Η Ρόμα αγχώθηκε, όμως τελικά επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Ίντερ. Η Λέτσε προηγήθηκε στο «Ολίμπικο», όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη με 2-1. Στους 17 βαθμούς οι 8οι Τζιαλορόσι, στο -4 οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν δυνατά και κέρδισαν πέναλτι, o Ρομέλου Λουκάκου ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Φαλκόνε έπεσε σωστά και τον νίκησε. H Λέτσε προηγήθηκε στο 72' με τον Άλμκβιστ και «πάγωσε» το «Ολίμπικο».

Στο 90+1' οι αλλαγές του Μουρίνιο συνεργάστηκαν για την ισοφάριση. Ο Ζαλέφσκι έβγαλε τη σέντρα και ο Αζμούν με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 90+4' ο Ντιμπάλα έβγαλε την μπαλιά, ο Λουκάκου ρόλαρε το σώμα του και εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, καθώς πέτυχε το γκολ της νίκης.

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι (78΄ Κρίστενσεν), Γιορέντε, Εντικά, Κάρσντορπ (78΄ Ζαλέφσκι), Μποβέ (70΄ Σάντσες), Κριστάντε, Αουάρ (73΄ Αζμούν), Ελ Σαράουι (78΄ Μπελότι), Ντιμπάλα, Λουκάκου.

«Ανάσα» για την Κάλιαρι

Η Κάλιαρι «λύγισε» την Τζένοα εντός έδρας με 2-1 και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Με το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο απέδρασε από τη ζώνη του υποβιβασμού και ανέβηκε στη 17η θέση της Serie A. Ο Βιόλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 48' και ο Γκούντμουνσον ισοφάρισε τρία λεπτά μετά. Ο Ζάπα ωστόσο στο 69ο λεπτό χάρισε το τρίποντο στην Κάλιαρι. Για τους γηπεδούχους ο διεθνής Έλληνας κεντρικό αμυντικός Παντελής Χατζηδιάκος ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα