Νάπολι: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κόντε

Νάπολι: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κόντε

Βασίλης Μπαλατσός
Νάπολι: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τον Κόντε

bet365

Η Νάπολι άνοιξε επίσημα δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντόνιο Κόντε για τη διαδοχή του Ρούντι Γκαρσιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας.

Αντίστροφα φαίνεται πως κυλάει ο χρόνος για τον Ρούντι Γκαρσιά. Η Νάπολι προβληματίζει στα πρώτα ματς της σεζόν, έχοντας τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες σε δέκα ματς της σεζόν και από την 8η αγωνιστική της Serie A βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ο Αντόνιο Κόντε παρουσιαζόταν ως φαβορί και σήμερα έχουμε εξελίξεις. Οι πρωταθλητές Ιταλίας άνοιξαν επίσημο κύκλο συζητήσεις με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες. Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για την αντικατάσταση του Γκαρσιά και πρέπει να γίνουν σημαντικές συζητήσεις για να προχωρήσει η περίπτωση Κόντε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Il Mattino» ο 54χρονος κόουτς ζητάει από τους Ναπολιτάνους τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κόντε έχει τέσσερα πρωταθλήματα Ιταλίας, τρία με τη Γιουβέντους και ένα με την Ίντερ. Παραμένει ελεύθερος από τον περασμένο Μάρτιο όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα