Ο Μπαλοτέλι «τρελάθηκε» με τη σύγκριση Τουρέ-Ανγκισά

Ο Μπαλοτέλι «τρελάθηκε» με τη σύγκριση Τουρέ-Ανγκισά

Ανδρέας Σουλάι
balotelli

bet365

Μια σύγκριση ανάμεσα στον Γιαγιά Τουρέ και τον Ζαμπό Ανγκισά, ήταν αρκετή για να βγάλει από τα ρούχα του τον Μάριο Μπαλοτέλι!

Ένας Ιταλός streamer... τόλμησε να συγκρίνει τον Γιαγιά Τουρέ με τον Ζαμπό Ανγκισά, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο την οργή του Μάριο Μπαλοτέλι. Ο γνωστός Ιταλός streamer, Νταμιάνο Ερ Φάινα, είχε ανοίξει το live, όπου και φιλοξένησε τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Οι δυο τους ξεκίνησαν φυσικά να συζητάνε για διάφορα ποδοσφαιρικά ζητήματα, με τον Φάινα ωστόσο να «τρελαίνει» τον «Μπάλο» με μια προσωπική άποψη που εξέφρασε. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός streamer ανέφερε ότι ο Ανγκισά της Νάπολι του θυμίζει τον Γιαγιά Τουρέ.

Ο τρελό-Μάριο δεν έκρυψε τη διαφωνία του, καθώς η σύγκριση αυτή τον έκανε να βγάλει την μπλούζα του. Μάλιστα, ο Ιταλός επιθετικός ρώτησε χαρακτηριστικά τον streamer «Δεν ντρέπεσαι να λες κάτι τέτοιο μπροστά σε τόσο κόσμο;».

Για τον Φάινα ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό μόνο σε καλό του βγήκε, καθώς το σόου του Μπαλοτέλι ανέβασε σημαντικά τα νούμερα και τις προβολές στον λογαριασμίο του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα