Σαλερνιτάνα: Οι ultras της τίμησαν το «The Wall» των Pink Floyd με συγκλονιστικά κορεό! (vid)

salernitana_tifo

bet365

«Ζωγράφισαν» οι οπαδοί της Σαλερνιτάνα που υποδέχθηκαν τους παίκτες της ομάδας τους για το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ με έναν καθηλωτικό φόρο τιμής στον περίφημο δίσκο των Pink Floyd, «The Wall».

Καθήλωσαν τον κόσμο του ποδοσφαίρου οι οπαδοί της Σαλερνιτάνα! Οι φίλοι της Γκρανάτα θέλησαν να ετοιμάσουνε εντυπωσιακή υποδοχή για τους παίκτες στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Ίντερ και τα κατάφεραν, τιμώντας παράλληλα έναν από τους πιο εμβληματικούς δίσκους στην ιστορία της μουσικής, το «The Wall» των Pink Floyd.

Στην αρχή εμφάνισαν ένα πελώριο εξώφυλλο του δίσκου στην κερκίδα, το οποίο στη συνέχεια άνοιξε και φανέρωσε το μήνυμα: «Πάντα θα μας βρίσκετε εδώ, στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού». Μια σαφής αναφορά στην έτερη εμβληματική δουλειά του αγγλικού συγκροτήματος, το «The Dark Side of the Moon».

Το σόου πάντως δεν τελείωσε εκεί, μιας και οι ultras της Σαλερνιτάνα στον δικό τους «επίλογο», παρουσίασαν το σήμα της ομάδας σε σχήμα διαμαντιού, με γνώμονα φυσικά το θρυλικό «Shine on you crazy diamond», ολοκληρώνοντας έτσι μια απίθανη οπαδική «ζωγραφιά».

 

SERIE A Τελευταία Νέα