Ρόμα μεταγραφές: Διπλό «deal» με την Παρί Σεν Ζερμέν για Παρέδες και Σάντσες

Βασίλης Μπαλατσός
Παρέδες πανηγυρίζει

bet365

Η Ρόμα έδωσε τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν για τις μεταγραφές των Λεάντρο Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες, οι οποίοι δεν ήταν στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε.

Η Ρόμα έδωσε τη λύση στην Παρί Σεν Ζερμέν για δύο μέλη του γκρουπ των «κομμένων». Οι Τζιαλορόσι κατέληξαν σε συμφωνία με τους Παριζιάνους για τις μεταγραφές των χαφ Λεάντρο Παρέδες και Ρενάτο Σάντσες, οι οποίοι δεν υπολογιζόντουσαν από τον Λουίς Ενρίκε.

Οι Ρωμαίοι θα δώσουν πέντε εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Γαλλίας για να αποκτήσουν τον διεθνή Αργεντινό χαφ και πρωταθλητή κόσμου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Serie A για λογαριασμό της Γιουβέντους. Ο 29χρονος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Στα τρία χρόνια που έπαιξε στους Παριζιάνους είχε 117 συμμετοχές, με τρία γκολ και δέκα ασίστ, ενώ με τους Μπιανκονέρι σε 35 ματς είχε ένα γκολ και μια ασίστ.

Από την άλλη πλευρά η συμφωνία για τον Ρενάτο Σάντσες είναι για δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους αν κάνει τουλάχιστον 30 εμφανίσεις. Ο 25χρονος Πορτογάλος χαφ αποκτήθηκε πέρυσι από την Παρί αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ και μέτρησε 27 συμμετοχές με δυο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα