Λεάο: Συμφώνησε για να ανανεώσει με τη Μίλαν μέχρι το 2028

Βασίλης Μπαλατσός
Σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport» ο Ραφαέλ Λεάο συμφώνησε με τη Μίλαν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028, με ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Λευκός καπνός βγήκε από τις διαπραγματεύσεις της Μίλαν με την πλευρά του Ραφαέλ Λεάο! Όπως αναφέρει η «Gazzeta dello Sport» οι δυο πλευρές μετά από μήνες συζητήσεων βρήκαν τη χρυσή τομή για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028 και άμεσα αναμένεται να τελείωσουν τα τυπικά και ακολούθως θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ θα του αποφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, ενώ θα υπάρξει και ρήτρα εξαγοράς από άλλο κλαμπ της τάξης των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

O 23χρονος ακραίος επιθετικό μετακόμισε στους Ροσονέρι από τη Λιλ το 2019 και αθροιστικά μετράει 159 εμφανίσεις με 40 γκολ και 34 ασίστ, ενώ φέτος έχει σκοράρει 13 φορές και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ. Ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία της Μίλαν μέχρι την επιστροφή στα πρωταθλήματα την προηγούμενη σεζόν, ενώ είχε βγει και παίκτης της χρονιά στην Ιταλία για το 2022.