Serie A: Τρομερή ανατροπή από 0-2 της Μόντσα κόντρα στη Φιορεντίνα, τριάρα για Ουντινέζε

Νίκος Κικίδης
Απίθανη ανατροπή για τη Μόντσα, η οποία επέστρεψε από το 0-2 της Φιορεντίνα και επικράτησε με το τελικό 3-2. Άνετη νίκη και τριάρα της Ουντινέζε κόντρα στην Κρεμονέζε.

Ανέλπιστη νίκη με ανατροπή από 2-0 πανηγύρισε η Μόντσα, η οποία καταφέρει να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα και να πάρει το τρίποντο με σκορ 3-2. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με 2-0 χάρη στα γκολ των Κουαμέ (8΄) και Σαπονάρα (13΄), η Μόντσα απάντησε πριν το ημίχρονο με το αυτογκόλ του Μπιράγκι (26΄) και όμορφο τελείωμα του Ντάνι Μότα. Την ανατροπή υπέγραψε ο Πεσίνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του που ανέβηκε στη 12η θέση.

Επιστροφή στις νίκες για την Ουντινέζε

Πολύ πιο εύκολη αποδείχθηκε η αποστολή της Ουντινέζε, η οποία «καθάρισε» με 3-0 την Κρεμονέζε και την έστειλε ένα βήμα πιο κοντά στη Serie B. γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το... καλησπέρα χάρη στο γκολ του Σάμαρτζιτς στο 2΄, με τους Πέρεθ (27΄) και Σαξές (36΄) να υπογράφουν το τρίποντο μέσα σε εννιά λεπτά για το τελικό 3-0. Κάπως έτσι η Ουντινέζε ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν βυθισμένοι στη 19η θέση.