Σαμπντόρια - Σαλερνιτάνα 0-0: Έχασε την ευκαιρία να... ξεφύγει η Γκρανάτα (vid)

Ιάσονας Θεριός
Σαμπντόρια - Σαλερνιτάνα 0-0: Έχασε την ευκαιρία να... ξεφύγει η Γκρανάτα (vid)

bet365

Σπέτσια και Ελλάς Βερόνα... χάρισαν το μεταξύ τους 0-0 στη Σαλερνιτάνα, η οποία όμως δεν «ξετύλιξε» το δώρο τους και κολλώντας με το ίδιο σκορ στην έδρα της Σαμπντόρια δεν κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη.

«Αγνοούμενα» τα γκολ στο ποδοσφαιρικό απόγευμα της Ιταλίας με τα Σπέτσια - Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια - Σαλερνιτάνα να ολοκληρώνονται αμφότερα χωρίς σκορ και την τελευταία να χάνει την ευκαιρία να ανέβει στη 13η θέση στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, παραμένοντας 16η στο +7.

Η Γκρανάτα, σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, ήταν ανώτερη στη Γενόβα μα δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 32ο λεπτό ο Σαμπιά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Αουντέρο να λέει εντυπωσιακά «όχι» στην απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε ο Γάλλος. Ακίνδυνη από την πλευρά της η Σαμπ, τουλάχιστον κράτησε το μηδέν, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην 20η θέση. Στον πάγκο για τους Γενοβέζους ο Μάριος Οικονόμου.

Νωρίτερα, Σπέτσια και Ελλάς Βερόνα αν και αμφότερες είχαν τις στιγμές τους, επίσης δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν, με την μπίλια στην έδρα της πρώτης να... κάθεται στη λευκή ισοπαλία. Οι γπεδούχοι με βασικό τον Δημήτρη Νικολάου παραμένουν στη 17η θέση της Serie A στο +3 από τους 18ους φιλοξενούμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα