Αταλάντα - Ουντινέζε 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν και περιορίστηκαν στο -2 από την πρώτη πεντάδα οι Μπεργκαμάσκι

Newsroom
Αταλάντα - Ουντινέζε 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν και περιορίστηκαν στο -2 από την πρώτη πεντάδα οι Μπεργκαμάσκι

bet365

Το κακό... τρίτωσε για την Αταλάντα, η οποία έχασε ξανά βαθμούς με το 0-0 απέναντι στην Ουντινέζε και περιορίστηκε στο -2 από την πρώτη πεντάδα της Serie A.

Κεφάλι δεν μπορεί να σηκώσει η Αταλάντα, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε και περιορίστηκε μακριά από τα τρίποντα για τρίτη σερί αγωνιστική. Αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους για να βρουν δίχτυα όμως απέτυχαν σε όλες τις περιπτώσεις που τους παρουσιάστηκαν με συνέπεια το μηδέν να παραμείνει μέχρι τέλους. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε τους φιλοξενούμενους στην ένατη θέση, τη στιγμή που οι Μπεργκαμάσκι έχασαν ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη της πεντάδας.

Επέστρεψε στις νίκες και «βλέπει» Ευρώπη η Μόντσα

Η Μόντσα μετά από δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Μίλαν και Σαλερνιτάνα επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς επικράτησε της Έμπολι με 2-1, εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Τσούρια. Στο 52' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όταν ο Μαρίν έκανε ατομική ενέργεια από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα και ο Σαντριάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 67' ο Ίτσο νίκησε άπαντες στον αέρα και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη έβδομη Γιουβέντους και παραμένει ζωντανή στο «όνειρο» της Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα