Υπογράφει στη Λέτσε ο Ουμτιτί που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό

Νότης Χάλαρης
Υπογράφει στη Λέτσε ο Ουμτιτί που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό

bet365

Στη Λέτσε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» αρκετά για τον Ολυμπιακό, ήταν ο Σαμουέλ Ουμτιτί, με την Μπαρτσελόνα να ψάχνει κάθε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Λέτσε.

Οι νεοφώτιστοι της Serie A έχουν έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί ο δανεισμός του για έναν χρόνο.

Μάλιστα, η ίδια πηγή τονίζει, πως στόχος του Ουμτιτί, είναι μετά το τέλος της καριέρας του, να ασχοληθεί με την προπονητική και ο ιταλικός σύλλογος, του προσφέρει αυτή την ευκαιρία, με αποτέλεσμα να τον δελεάσει ακόμα περισσότερο.

Να θυμίσουμε πως ο παίκτης είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ωστόσο το μέλλον του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι στην Ιταλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα