Τότι: Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου χώρισε με την επί 17 χρόνια σύζυγό του

Τότι: Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου χώρισε με την επί 17 χρόνια σύζυγό του

Newsroom
Τότι: Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου χώρισε με την επί 17 χρόνια σύζυγό του

bet365

Ο «αιώνιος αυτοκράτορας» της Ρόμα Φραντέσκο Τότι χώρισε με την επί 17 χρόνια σύζυγό του, την τηλεπαρουσιάστρια Ίλαρι Μπλάζι.

Το πασίγνωστο ζευγάρι της ιταλικής showbiz Φραντέσκο Τότι και Ίλαρι Μπλάζι δεν είναι πια μαζί. Ο θρυλικός αρχηγός της Ρόμα και η γνωστή παρουσιάστρια έχουν μαζί τρία παιδιά και μοιράστηκαν τη ζωή τους για δύο δεκαετίες, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η είδηση του χωρισμού τους έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το ζευγάρι σε επίσημες ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν το τέλος του γάμου: «Μετά από είκοσι χρόνια μαζί και τρία υπέροχα παιδιά, ο γάμος μου με τον Φραντσέσκο τελείωσε. Ο δρόμος του χωρισμού θα παραμείνει ιδιωτική υπόθεση και δεν θα ακολουθήσουν άλλες δηλώσεις από την πλευρά μου.. Ζητάω από όλους να αποφύγουν τις εικασίες και, κυρίως, να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου» αναφέρει η δήλωση της Μπλάζι που δόθηκε στα ιταλικά Μέσα μέσω του εκπροσώπου της.

Από πλευράς του ο Ιταλός θρύλος ανέφερε: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση του γάμου μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, δεν μπορεί να αποφευχθεί. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, που θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μου. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Ίλαρι στην ανάπτυξη των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Πιστεύω με απόλυτο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».

Οι φήμες θέλουν τον Τότι να απάτησε την παρουσιάστρια με μια 34χρονη ανθοπώλισσα, μεγάλη οπαδό της Ρόμα και την Μπαζί να έχει σχέση με έναν Ιταλό επιχειρηματία που δεν κατονομάζεται, αλλά φαίνεται να συναντά στα γυρίσματα της ιταλικής έκδοσης του Big Brother.

 

SERIE A Τελευταία Νέα