Αταλάντα - Βερόνα 1-2: Νέο κάζο και φλερτάρει να μείνει εκτός Ευρώπης (vid)

Newsroom
Αταλάντα - Βερόνα 1-2: Νέο κάζο και φλερτάρει να μείνει εκτός Ευρώπης (vid)

bet365

Η Αταλάντα γνώρισε τρίτη σερί ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Ελλάς Βερόνα (1-2) και βλέπει το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης πιο ορατό από ποτέ στη φετινή σεζόν.

Αγνώριστη Αταλάντα, νέο κάζο και κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης. Οι Μπεργκαμάσκι μετά τις ήττες από Νάπολι, Σασουόλο και τον αποκλεισμό από τη Λειψία στο Europa League, πρόσθεσαν ακόμα μία αποτυχία στα τελευταία ματς, καθώς ηττήθηκαν από την Ελλάς Βερόνα (1-2) κι έμειναν έτσι στο -5 από την εξάδα, αν και με ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι «πληγώθηκε» από το γκολ των «Ελλήνων» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Κετσερίνι να δικαιώνεται από το VAR και να ανοίγει το σκορ σε καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα. Η τύχη γύρισε ξανά την πλάτη στη «Dea» στο δεύτερο μέρος, όταν στο 55' η μπάλα από το πλασέ του Ίλιτς χτύπησε στον Μούσο και εξοστρακίστηκε στο πρόσωπο του Κόοπμαϊνερς, γράφοντας έτσι με «φθηνό» τρόπο το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν, το κατάφεραν μερικώς με τον πιτσιρικά Σκαλβίνι να μειώνει σε 1-2 από μία φάση, πάντως, που λίγο έλειψε να γίνει το 0-3, ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Αταλάντα καλείται να «συνέλθει» πριν να είναι πολύ αργά στην κούρσα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έστω για το Conference League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα