Κάλιαρι – Σασουόλο 1-0: «Ξύπνησαν» για να σωθούν οι «ροσομπλού» του Λυκογιάννη

Κώστας Ζάλιαρης
Κάλιαρι – Σασουόλο 1-0: «Ξύπνησαν» για να σωθούν οι «ροσομπλού» του Λυκογιάννη

bet365

Η Κάλιαρι με γκολ του Ντεϊόλα στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τέλος στο κακό σερί των πέντε ηττών και επιβλήθηκε 1-0 της Σασουόλο για να συνεχίσει την προσπάθεια παραμονής στην Serie A.

Η ομάδα του Ματσάρι ήξερε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι καθώς οι πέντε διαδοχικές ήττες ήταν ικανές να κάνουν τους «ροσομπλού» να... πάρουν την κάτω βόλτα και να μπλέξουν πολύ άσχημα στις χαμηλές θέσεις.

Το γκολ του Ντεϊόλα με προβολή στο 42ο λεπτό, επιβραβεύοντας την θετική εμφάνιση της ομάδας του στην αναμέτρηση, ήταν τελικά καθοριστικό κι ας μην μέτρησε για οφσάιντ το γκολ του Ζοάο Πέδρο λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά.

Η Κάλιαρι του Λυκογιάννη που δεν αγωνίστηκε, με αυτό το «τρίποντο» έφτασε στους 28 βαθμούς και ανησυχεί για τις Βενέτσια και Τζένοα που βρίσκονται στις δύο από τις τρεις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης, αφού η Σαλερνιτάνα έχει ... παραδώσει τα όπλα.

Ο Κυριακόπουλος για την Σασουόλο αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Ροζέριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα