Νικολάου: «Να παίξω στο Champions League, όπως τότε με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Νικολάου: «Να παίξω στο Champions League, όπως τότε με τον Ολυμπιακό»

bet365

O στόπερ της Σπέτσια, Δημήτρης Νικολάου, ευχήθηκε να ξαναπαίξει στο Champions League, όπως παλαιότερα με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας και στον Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο διεθνής αμυντικός, Δημήτρης Νικολάου, μίλησε στην Tuttosport για τη θητεία του στη Σπέτσια, για το μέλλον του και για τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Για τον Γκουστάβο Πογιέτ:

«Δεν ήξερα τον προπονητή, είχα παίξει εναντίον του όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ. Έχει κάνει καλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής κι εγώ απλά περιμένω τη στιγμή μου, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Σπέτσια:

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω παίξει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, μια κόλαση, γήπεδο με 40.000 οπαδούς. Εδώ, παρότι έχεις δίπλα σου 11.000, μοιάζει το ίδιο. Υπάρχει θόρυβος, τόσο πολύ που καμιά φορά είναι δύσκολο να ακούσεις τους συμπαίκτες σου».

Για το μέλλον του:

«Παραμένω συγκεντρωμένος και ήρεμος. Για το αν είμαι έτοιμος για το βήμα παραπάνω; Θα ήθελα να παίξω στο Champions League, όπως έκανα στον Ολυμπιακό. Αν μια ομάδα με θέλει και η Σπέτσια επιθυμεί να με παραχωρήσει, θα το δούμε».

Εφέτος ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει 30 συμμετοχές με τη Σπέτσια, τις 29 στη Serie A. Προ ημερών κλήθηκε στην Εθνική ανδρών από τον Πογιέτ, χωρίς να αγωνιστεί. Ο Νικολάου έπαιξε στο Champions League τη σεζόν 2017-2018. Αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα στο Καμπ Νόου, στην ήττα (3-1) του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα. Οι άλλες δύο συμμετοχές του έγιναν εναντίον της Γιουβέντους.

@Photo credits: INTIME
 

SERIE A Τελευταία Νέα