Τζένοα - Έμπολι: Νέα ισοπαλία για τους γηπεδούχους και φουλ για Serie B

Newsroom
Τζένοα - Έμπολι: Νέα ισοπαλία για τους γηπεδούχους και φουλ για Serie B

bet365

Τζένοα και Έμπολι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, κόλλησαν στο μηδέν και στο τέλος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι οι οποίοι μοιάζουν ολοένα και περισσότερο φαβορί για υποβιβασμό.

Η Τζένοα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να ξεφύγει από την προτελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Ωστόσο, το έργο της κόντρα στη μαχητική, εκτός έδρας, Έμπολι δεν ήταν εύκολο.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. O Πορτανόβα ύστερα από σέντρα, πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους τους αντιπάλους, αλλά είδε την καρφωτή κεφαλιά του να εξουδετερώνεται από τον πορτιέρε της Έμπολι. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Έμπολι ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να βρει δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 75' ο Φίλιπο Μπαντινέλι έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στη περιοχή κι εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ. Ο Σιρίγκου όμως, έστω και με δυσκολία, αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του και κράτησε το μηδέν.

Ετσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς. Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Τζένοα φαντάζει φαβορί για υποβιβασμό μιας και βρίσκεται «κολλημένη» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ η Έμπολι έφτασε τος 32 βαθμούς, στην 12η θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα