Γιουβέντους - Βερόνα 2-0: «Λαμπεροί» και σκόρερ Βλάχοβιτς-Ζακάρια στο ντεμπούτο τους κι επιστροφή στην τετράδα (vid)

Γιουβέντους - Βερόνα 2-0: «Λαμπεροί» και σκόρερ Βλάχοβιτς-Ζακάρια στο ντεμπούτο τους κι επιστροφή στην τετράδα (vid)

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό, ο Ζακάρια ανταπέδωσε στο 61' και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Γιουβέντους την επανέφεραν στην τετράδα με νίκη 2-0 επί της Ελλάς Βερόνα! Ντεμπούτο και για Ρέτσο στο 71'.

Η πιο πολυσυζητημένη και η πιο value for money μεταγραφή χειμώνα. Αμφότερες έμοιαζαν «λίρα εκατό» κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε επιβεβαιώνουν πλήρως τις προσδοκίες. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς συστήθηκε αυτοπροσώπως στο κοινό των Μπιανκονέρι με αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στο ιταλικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή (να σκοράρει) και ο Ντένις Ζακάρια έπραξε αναλόγως, σημαδεύοντας με «χρυσή» σφραγίδα το ντεμπούτο τους, αφού τα γκολ τους ήταν αρκετά για να επικρατήσει η Γιουβέντους της Βερόνα (2-0) και να επιστρέψει στην τετράδα!

Ο 22χρονος Σέρβος «killer» των 80 εκατομμυρίων ευρώ δεν χρειάστηκε παρά μόνο 13 λεπτά για να ξεκινήσει τη διαδικασία απόσβεσης. Μετά από μπαλιά του Ντιμπάλα στον κενό χώρο, ο Βλάχοβιτς βγήκε μόνος του στο τετ-α-τετ και πλάσαρε με άψογη λόμπα τον Μοντίπο για το 1-0, ανοίγοντας λογαριασμό με τη Γηραιά Κυρία χάρη στο γκολ Νο18 στη φετινή Serie A. Κανείς δεν έχει περισσότερα στην Ιταλία και μόνο ο Λεβαντόφσκι έχει περισσότερα στα Top-5 πρωταθλήματα.

Η ανανεωμένη Γιούβε δέχθηκε αντίσταση από τους αξιόμαχους Τζιαλομπλού, όμως, ήταν ανθεκτική αμυντικά κι επέτρεψε μόλις μία απειλή στον στόχο παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους να δοκιμάσουν τον Σέζνι. Κι αφού το 1-1 φάνταζε... εκτός σεναρίου, στο 61' ο Ντένις Ζακάρια ζευγάρωσε τα γκολ των νεοφερμένων, από δεύτερη ασίστ του πολυτιμότατου Ντιμπάλα και πέτυχε κάτι που είχε να συμβεί 11 ολόκληρα χρόνια. Να σκοράρουν σε κοινό ντεμπούτο τους δύο μεταγραφές της Γιουβέντους, από τους Βιδάλ και Λιχστάινερ το 2011!

Στο 71' ήταν η σειρά του Παναγιώγη Ρέτσου να κάνει ντεμπούτο με τους «Έλληνες», παίρνοντας τη θέση του Κετσερίνι, όμως, ούτε ο ίδιος ούτε οι συμπαίκτες του μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς. Το τελικό 2-0 έφερε τους Μπιανκονέρι στην 4η θέση με +2 και ματς περισσότερο από την Αταλάντα, αλλά είναι πλέον γεγονός ότι η ομάδα του Αλέγκρι παίζει δυνατά στο κόλπο του επόμενου Champions League.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι (75' Ρουγκάνι), Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Αρτούρ, Ραμπιό, Ζακάρια, Βλάχοβιτς, Μοράτα (83' Κεν), Ντιμπάλα (75' Κουαδράδο)

«Καθάρισε» με δύο γκολ στο 90'+ η Ουντινέζε

Πρώτη νίκη στο 2022 με μπόλικο άγχος για την Ουντινέζε, που χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του ματς για να πανηγυρίσει το γκολ. Και το έκανε δύο φορές απέναντι στην Τορίνο, με τον Μολίνα στο 90+3' και τον Πουσέτο στο 90+7' με πέναλτι να χαρίζουν το τρίποντο στους Μπιανκονέρι, που τους έδωσε έξτρα ανάσα παραμονής καθώς ξέφυγαν στο +9 από τη Βενέτσια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα